In 9 uur tijd een Ro 80 totaal uit elkaar halen                         update: 25-12-04


Zoals u misschien wel weet is  Robbert den Hartog per ingang van 1 januari 2002 met zijn Toyota / Ro 80 autobedrijf gestopt. Het directe gevolg ervan was dat er veel (op) geruimd moet worden. De webmaster, zijn zoon Léon en Wilco Boer hielpen dan graag een handje mee. Zo ook deze keer. De doelstelling: in een dag een complete Ro 80
 'kort' maken.

De foto's spreken voor zich. De kale en behoorlijk rotte carrosserie is nu op weg naar de Hoogovens voor recycling. Wilco Boer is niet te zien omdat hij het fototoestel bediende, de blauwe stofjas (hangt nu aan de wilgen ) is gevuld met Robbert den Hartog zelve, dat 'grijze' is de weelderige haarbos van Jan Hullegie uw eenvoudige webdienaar en Léon is degene met de reflecterende gymschoenen.

Een zaterdag in november werd zinvol gebruikt, weer eentje minder. Iemand moet het doen. Of "boer" den Hartog nog nieuw "vee" koopt zal de tijd moeten uitwijzen. In Marum (G.ro.) zal de rest van de veestapel moeten overleven.
Als je weet hoe lang een restauratie duurt dan is het prettig te melden dat we er inderdaad in geslaagd zijn om tussen 9 uur 's morgens en 6 uur  's avonds deze klus te klaren.Zo daar hangt 'ie'dan helemaal kaal, de kar kan er zo onder worden geschoven. De rest ligt nu ergens heel lang op een plank.

Bedankt voor de foto's Wilco! ---