For sale /TE KOOP/a vendre/ANGEBOTE         ENGLISH VERSION      update: 23-07-20          

         j.hullegie2@upcmail.nl         


Webmaster j.hullegie2@upcmail.nl Laat weten wat u zoekt, ik heb het.

 Stuur ff  een mailtje of bel mij even   0637449260  of j.hullegie2@upcmail.nl

Autos staan in Alphen aan de Maas. Adres op aanvraag.    j.hullegie2@upcmail.nl


You want to purchase a NSU Ro 80? The restricted supply and the relative major number of interested people might make it difficult to buy a good one.  Contact the webmaster at 0031487-515071 or 0031 637449260    in Druten towards Nijmegen Holland. If you want to sell or buy, or if you need Ro parts you can send me an E-mail. If possible with a picture. Send a mail to Jan Hullegie  j.hullegie2@upcmail.nl 

ZELDZAME VERSCHIJNINGEN

U kunt het beste eerst eens goed deze website doornemen om een realistisch beeld van de NSU Ro 80 te krijgen. Dat beeld is echter wel wat gekleurd  door een na 21 jaar niet afnemend enthousiasme van de webmaster. Mocht u serieus overwegen een Ro 80 aan te schaffen, dan kunt u het beste deze website eens goed doornemen. Na aankoop kunt u lid worden van lid worden van zowel Nederlandse als de Duitse Ro 80-club. In Nederland rijden nog geen 20 exemplaren rond en staan er zo ongeveer 120 gestald, wat het aanbod dus beperkt houdt. Het is verstandig om de collectie van de webmaster eens te komen bekijken.

Stuur een E-mail voor meer informatie of pak de telefoon. Ik zit in Puiflijk (Druten) in het midden van het land, dat ligt vlak bij Nijmegen. Voor meer gegevens naar > ADRESSEN.  Als u onderdelen nodig heeft loont het de moeite contact op te nemen:. j.hullegie2@upcmail.nl

Wat mag u verwachten?

Wie alleen tevreden is met het beste dat er op de markt verkrijgbaar is, heeft voldoende aan een banksaldo tussen de 15 en 10 duizend Euro. Veel meer zullen de beste exemplaren niet kosten; meestal zijn ze al voor enkele duizenden euro's minder te koop. Deze exemplaren zijn echt zeer zeldzaam en dus moeilijk te vinden. Bedenk wel dat een volledige restauratie met veel nieuwe delen en veel vakkennis ook betaald moet worden.

Goed maar met vaak schoonheidsfouten ligt in een prijscategorie rond de 7500 duizend Euro. En hoe verder de kwaliteit verminderd, des te lager de prijs. Ook onder de vijfduizend Euro is al best wat  te verkrijgen, maar hou wel rekening met wat optische mankementen en lichte roestvorming. In ieder geval: hou rekening met de conditie van de carrosserie en de techniek. De toestand van bijvoorbeeld de uitlaat is ook belangrijk, nieuw is vrijwel niet meer te koop, eventueel een nieuwe RVS uitlaat kopen.  Plaatwerk wordt ook maar mondjesmaat aangeboden, en dan meestal via clubs en hun clubleden. De webmaster heeft het grootste magazijn ter wereld. Het is natuurlijk wel deel van de hobby dat niet alles even makkelijk te verkrijgen is, daardoor blijft het ook wel exclusief, als je dat een bezwaar vindt dan kun je beter een kever kopen of zoiets. Die zie je dan ook op elke straathoek.

 

Mensen die een Ro kopen doen dat vanwege de combinatie van de interessante techniek, de prachtige tijdloze vormgeving en het exclusieve gevoel te hebben iets bijzonders te bezitten. Loop er maar eens omheen, er zal geen moment zijn dat de blik stopt, steeds zullen de lijnen het vervolg aankondigen. De prachtige wigvorm met de lage iets puntige neus is tijdloos. Chroom en aluminium zijn sober en strak toegepast. Prachtige Fuchs aluminium velgen ---ook bekend van de Porsche's-  zie je het vaakst, maar ook de originele stalen velgen met rvs doppen staan erg mooi.


Maar vind je een gezonde NSU Ro 80, dan is er al helemaal geen enkel beletsel meer om de koop niet door te laten gaan. Een goede Ro 80 vormt een gezonde basis voor bijzonder (en) veel comfortabel rijplezier, waarbij u er maar aan moet wennen dat niet iedereen zal geloven dat deze auto al ' zo oud' is.  Het bezit van zo'n bijzondere auto is op zich al veel waard. Veel eigenaren hebben een Ro alleen maar om het hebben, een enkele blik erop is vaak voldoende.

Welke kleur? Zoek maar wat uit op de kleurpagina.

 

Betriebsanleitung etc

Als je een Ro 80 gevonden hebt, probeer er dan wel de originele boekjes bij te krijgen. Warun schliessen sie bei Ihrem Auto Kompromisse? Gewoon kopen zo'n ding, en je komt er nooit meer van los!  Soms worden deze ook wel aangeboden op het internet bij Ebay (SPECIALS; links in he